De diensten van CijferPlus Administratie

CijferPlus Administratie uit Appelscha helpt u graag bij al uw administratieve kwesties. Wilt u weten wat wij onder meer voor u kunnen betekenen? U vindt het in het menu aan de linkerkant van deze pagina. Hieronder vatten wij de belangrijkste onderdelen alvast voor u samen. Wilt u hierover graag meer informatie? Neem gerust eens contact met ons op voor een afspraak.

Financiële administraties

Een financiële administratie is voor iedere onderneming van groot belang. Het op juiste wijze administreren van uw boekhouding geeft u inzicht in de stand van zaken omtrent uw onderneming. Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden op het gebied van uw financiële administratie:

  • Inrichten van een doelmatige administratie
  • Verwerken en vastleggen van door u aangeleverde bescheiden in uw administratie
  • Controle van uw boekhouding in de door u vastgelegde administratie
  • Opstellen van periodieke overzichten
  • Ondersteuning bij diverse boekhoud- en facturatiepakketten, waaronder Snelstart, Exact Online en CompactOnline

 

Salarisadministraties

Als u personeel in dienst heeft, is het een absolute noodzaak een correcte salarisadministratie bij te houden. Het bijhouden van een salarisadministratie is redelijk complex, mede door de regelmatige wijzigingen in wettelijke regelgeving en CAO-afspraken. Wij kunnen u uw salarisadmininistratie uit handen nemen, zodat u als werkgever en uw werknemers periodiek worden voorzien van de juiste informatie. Na verwerking van de salarisadministratie stellen wij de verwerkte gegevens geheel online beschikbaar. Onze diensten op het gebied van salarisadministraties bestaan onder andere uit:

 

Jaarrekeningen en overige vastleggingen

Jaarlijks stellen wij een jaarrekening op voor uw onderneming, zodat u inzicht krijgt in de omvang en de samenstelling van het vermogen en het resultaat van uw bedrijf. Vanzelfsprekend kunnen wij ook tussentijdse overzichten opstellen.

  • Jaarrekeningen maken voor zzp'ers, eenmanszaken, vennootschappen onder firma (V.o.f.) en besloten vennootschappen (B.V.)
  • Het opstellen van publicatiestukken voor besloten vennootschappen
  • Het vastleggen van de notulen inzake Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders

 

Belastingaangiften

Als ondernemer heeft u te maken met diverse belastingen. Wij kunnen u adviseren en uw fiscale aangiften  verzorgen. Ook particulieren kunnen de aangifte inkomstenbelasting door CijferPlus Administratie laten invullen. Voor de volgende belastingaangiften kunt u bij ons terecht:

 

Advisering en begeleiding

In de dagelijkse praktijk bij het ondernemen komt u diverse vragen en problemen tegen, die u wellicht niet direct kunt oplossen. Uiteraard kunnen wij u daar ook behulpzaam bij zijn. Ook startende ondernemers kunnen wij begeleiden bij het opstellen van een ondernemingplan.

 

De diensten van CijferPlus worden verricht overeenkomstig de NOAB-leveringsvoorwaarden.

Alle rechten voorbehouden