Online boekhouden

Voor een onderneming kan online boekhouden een uitkomst zijn. Mits u een computer met internetaansluiting heeft is uw boekhouding altijd beschikbaar, u kan eenvoudig uw boekhouder of accountant mee laten kijken en u heeft geen omkijken naar updates. En, nog een belangrijk voordeel: bij online boekhouden wordt alle date op een externe server opgeslagen waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken om verloren data.

Wilt u online boekhouden?

Wilt u ook online gaan boekhouden? Wij kunnen u hierbij helpen. CijferPlus maakt gebruik van Exact Online in combinatie met 'Scan & Herken' en SnelStart

Exact Online

Exact software biedt een online administratiepakket, dat voor een groot deel afgestemd kan worden op de wensen en omvang van uw onderneming. Met dit pakket kunt u uw administratie door Cijferplus laten doen en zelf mee kijken. Dit heet een meekijkabonnement. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw administratie te doen, terwijl wij meekijken om u op de juiste momenten te adviseren en assisteren.

Verder biedt Exact Online ook de mogelijkheid om via een applicatie op uw telefoon of tablet uw bedrijfsadministratie in te kijken. Wilt u Exact Online graag eens uitproberen? Dit kan! Met een proefabonnement kunt u 30 dagen lang gratis en vrijblijvend alle boekhoudfuncties van dit programma uitproberen. Kijk hiervoor op de website van Exact.

Scan & Herken

CijferPlus biedt Exact Online aan met een service voor het scannen en herkennen van facturen: Scan & Herken. Via een bericht dat gekoppeld wordt aan de mailbox van uw administratie, kunt u heel gemakkelijk uw in- en verkoopfacturen verwerken in uw boekhouding. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bank en administratie aan elkaar te koppelen: dit houdt uw administratie altijd up-to-date.

Snelstart

SnelStart biedt vanaf versie 12 de mogelijkheid om de boekhouding online te gebruiken, echter bij SnelStart staat de software op uw eigen computer en is uitsluitend uw database online beschikbaar. Aangezien CijferPlus ook beschikt over SnelStart kunnen wij, na het verkrijgen van toegang, met u meekijken en zonodig wijzigingen aanbrengen. Ook bij SnelStart kunt het pakket 30 dagen lang gratis uitproberen. Kijk hiervoor op de wesite van SnelStart

Alle rechten voorbehouden