Inloggen

Welkom op onze inlogpagina waar u toegang kunt krijgen tot de digitale dienstverlening van CijferPlus Administratie. Gebruik uw inloggegevens om verbinding te maken van onze online diensten.

Digitaal dossier 'DigiRecord'

DigiRecord is het digitaal dossier, waarmee documenten tussen cliënten en CijferPlus vice versa kunnen worden uitgewisseld, geaccordeerd en opgeslagen. Met DigiRecord heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week de beschikking over uw documenten in uw digitaal dossier. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te verkrijgen tot het digitaal dossier.

SalarOnline

Voor onze cliënten waarvoor wij salarisadministraties verzorgen kunnen gebruik maken van SalarOnline om de salarisgegevens te raadplegen en periodieke mutaties aan te leveren. Selecteer de button 'Ga naar inlogpagina' van SalarOnline om uw salarisgegevens te raadplegen of uw mutaties door te geven.

Exact Online

Ook bieden wij u de mogelijkheid om vanaf deze plek in te loggen op de door ons ondersteunde, online-administratiepakket Exact Online voor het raadplegen en verwerken van uw boekhouding. Selecteer de button van Exact Online om naar de inlogpagina te gaan om uw boekhouding te raadplegen.

 

 
 

            SalarOnline

 

Alle rechten voorbehouden